Bolig

Er du interessert i å skaffe deg mer informasjon om bolig i
Norge? På VIRDI finner du informasjon om alle
privatboliger, enten det er en bolig til salgs, som kommer
for salg, er nylig solgt eller off market.

Velg kommunen som ønsket bolig tilhører

Om du er nysgjerrig på boligmarkedet i Norge og ønsker å holde deg oppdatert, vite markedsverdien av din bolig, siste hendelser i ditt nabolag med mer, er virdi.no den riktige boligplattformen for deg. Vårt boligkart inneholder informasjon om blant annet eiendomspriser, eiendomsoverdragelser, samt nøkkelinformasjon om enhver bolig i hele landet.

VIRDI - all informasjon du leter etter om bolig

VIRDI ble offisielt lansert i mars 2020 etter en periode som beta-produkt med god respons fra markedet. Boligplattformen er av og for forbrukere og gir deg tilgang til informasjon om enhver privateid bolig i landet, med unntak av gårdsbruk og bolig definert som fritidsbolig.

VIRDI ble til som et resultat av et prosjekt satt i gang av profesjonelle aktører i eiendomsbransjen. Et lite team ble satt sammen for å forenkle prosessen med automatisk verdiestimering - etter kort tid fant vi ut hvor lite informasjon om bolig som er tilgjengelig for privatpersoner i forhold til for eiendomsmeglere, takstmenn, banker og investorer. Dette ønsket vi å gjøre noe med.

For å rette opp denne skjevheten i markedet, begynte arbeidet med virdi.no. Det tok ikke mange månedene etter lanseringen før 700.000 unike brukere hadde tatt i bruk denne forbrukertjenesten, noe som viste oss at vi hadde dekket et viktig behov for “mannen i gata”. Dette har motivert oss til å fortsette arbeidet med å gi alle tilgangen til den samme informasjonen om bolig, og med det like mye makt og samme utgangspunkt i boligmarkedet.

Denne informasjonen finner du om bolig på virdi.no

Ved å bruke Boligkartet til VIRDI kan du enkelt skaffe deg informasjon om privatboliger i hele Norge - uansett om de er til salgs, kommer for salg innen kort tid, er solgt nylig, eller off market. Du kan også søke opp en hvilken som helst bolig for å finne relevant nøkkelinformasjon.

Kommer for salg

Begynn å samle interesse for din bolig før du legger den ut for salg, slik at boligannonsen din blir etterlengtet når den endelig er live. Fra din Min Bolig side kan du markere at din bolig mest sannsynlig vil komme for salg i løpet av det neste året, og dermed synliggjør du din bolig til alle andre VIRDI-brukere. Sannsynligheten er stor for at du når flere potensielle kjøpere.

Det eneste du trenger å gjøre er å oppdatere din bolig sin status inne på Min Bolig siden, så gjør vi resten. Du vil videre få statistikk fra oss om interessen på din bolig.

Eiendomsoverdragelser

Du får også informasjon om eiendomsoverdragelser - hvilke eiendommer som har blitt solgt, kjøpt eller arvet, når og for hvor mye. Dette kan gi deg en bedre forståelse for takster av bolig du ser på, og generelt gjøre deg mer informert om boligmarkedet du skal inn i, eller allerede er en del av.

All bolig under samme tak

Klikk deg inn på vårt Boligkart for VIRDIfull informasjon om eiendomsmarkedet. Hold deg oppdatert på bolig og boligpriser i ditt nærområde, og generelt i landet.

Se ønsket bolig og ditt nabolag i kartet
TIL TOPPEN