Bolig til salgs

Ser du etter en bolig til salgs? Med VIRDI får du
tilgang på informasjon om privatboliger i hele Norge,
enten de er til salgs, nylig solgt eller off market

Finn boligen som gir deg mest VIRDI

Alle privatboliger under samme tak

En kjøpsprosess kan være både spennende og gøy, men er ofte også komplisert og skremmende da en leilighet eller et hus er en av livets største investeringer. Målet med boligplattformen virdi.no er å gjøre deg tryggere i denne prosessen, gi deg mer kontroll og hjelpen du trenger for å ta smarte boligvalg.

Om du ser etter bolig til salgs eller vurderer å flytte i nær fremtid, er VIRDI et flott verktøy å bruke. I boligkartet kan du søke etter privatboliger i hele landet og blant annet få opp relevant nøkkelinformasjon om bolig til salgs, som er nylig solgt, kommer for salg eller som er off market.

VIRDIfull informasjon til folket

Med det digitale verktøyet VIRDI kan du som privatperson få større tilgang til den samme informasjonen som kun profesjonelle aktører i boligbransjen har hatt tidligere. Slik får du samme innsyn i boligmarkedet som banker, takstmenn og eiendomsmeglere, og dermed mer kontroll over markedet.

VIRDI ble lansert i februar 2020, etter å ha vært testet ut som en Beta-tjeneste siden mai 2019. Ideen bak verktøyet kom da et håndplukket team av erfarne personer med en lidenskap for Norges digitale boligmarked, skulle utvikle ny funksjonalitet for automatisk verdiestimering av eiendom.

Prosjektet, som var satt i gang av profesjonelle aktører i bransjen, gjorde det tydelig at det var et stort skille mellom profesjonelle aktører og privatpersoner når det kom til tilgangen på informasjon. Dette ønsket vi å rette opp i - dermed ble virdi.no til.

VIRDI-teamet samarbeider i dag med noen av landets ledende aktører innen forretnings- og softwareutvikling, design, innovasjon og boligmarkedet generelt, for å gjøre boligmarkedet mer transparent og risikoen mindre for privatpersoner.

Finn bolig til salgs med boligkartet

VIRDIs nettsider finner du vårt boligkart. Her kan du søke opp privatboliger i hele landet og få opp relevant informasjon om boliger som er nylig solgt, bolig til salgs, eller hus og leiligheter generelt. Du får også opp boliger som kommer for salg, der annonsen enda ikke er lagt ut, noe som er en spennende funksjon for de som vurderer å flytte i nær fremtid.

Informasjonen du finner på VIRDI inkluderer blant annet salgshistorikk, månedlige kostnader på boligen, antall soverom, bad og etasjer, diverse fasiliteter og størrelsen på boligen i kvadratmeter. Du får også opp et boligprisestimat, samt en oversikt over prisutviklingen på lignende boliger i nærheten.

Få unik oversikt med VIRDI

Dersom du er på jakt etter informasjon om boligmarkedet, sjekk ut VIRDI. Det digitale verktøyet gir deg oversikt over boliger til salgs i Norge, og mye mer.

Finn boligen i kartet som gir deg mest VIRDI