Boligpriser

Er du nysgjerrig på boligpriser i ditt nærområde?
VIRDI hjelper deg å få tilgang til et utvalg informasjon om
det norske boligmarkedet.
Sjekk ut boligkartet vårt i dag.

I VIRDIs boligkart får du informasjon om blant annet boligpriser og salgshistorikk. Denne dataen er en fordel å ha tilgang til, da det gjøre det enklere for deg å anslå hva en leilighet eller et hus vil selges for. Boligpriser er forskjellige for ulike områder i Norge, og det å se hva boliger i et spesifikt område har gått for, er av stor VIRDI.

VIRDI - din digitale boligplattform

I februar 2020 lanserte vi VIRDI, din digitale boligplattform der du som privatperson får tilgang til den samme data og informasjon som boligmarkedets proffe aktører har. Med slike aktører menes takstmenn, eiendomsmeglere og banker. VIRDI dekker boligpriser, solgte boliger og mye mer om alle Norges privateide boliger.

Vi var et lite team som startet med boligdata. Jobben, som vi gjorde for flere profesjonelle aktører, gikk ut på automatisk verdiestimering av boligpriser / markedsverdi av privateide boliger, med bruk av store mengder boligdata kombinert med nye teknologier. Det var slik ideen om VIRDI ble til. Hvorfor vet vi privatpersoner så lite om boligmarkedet i forhold til hva banker, eiendomsmeglere og investorer vet, når bolig tross alt er en av livets største investeringer? Noen virker å tjene penger på at denne informasjonen er skjult for offentligheten.

Vi fant ut at denne negative og urettferdige faktoren ved boligmarkedet måtte gjøres noe med - VIRDI ble en måte å rette opp skjevheten mellom de store aktørene og “mannen i gata.”

Dekket et behov

VIRDI ble først lansert som et BETA-produkt. Vi fant raskt ut, etter å ha sett responsen fra markedet, at VIRDI dekket et viktig behov for veldig mange. I februar 2020 lanserte vi verktøyet offisielt, og innen august samme år hadde 700.000 unike brukere vært innom siden.

VIRDI-teamet er svært stolte av dette ferdige produktet, og motivert til å utvikle det videre slik at alle våre brukere får den beste opplevelsen de kan få. Vi fortsetter mot vårt mål om å kjempe for privatpersoners innsikt og rettigheter når det kommer til boligmarkedet og eiendom i Norge, dette gjør vi med en god kombinasjon av kompetanse, erfaring og kreativitet.

Finn boligpriser i ditt nabolag og resten av landet

Om du ønsker informasjon, veiledning og hjelp til å ta smarte boligvalg er VIRDI forbrukertjenesten for deg - uansett om valget gjelder eie, kjøp eller salg av bolig. Informasjon er makt, og vi i VIRDI ønsker at du som privatperson skal ha like mye makt i boligmarkedet som det profesjonelle aktører har.

Lurer du på hvordan VIRDI virker, eller har du andre spørsmål eller tilbakemeldinger? Ta kontakt med oss, vi er alltid interessert i å snakke med våre brukere. Uansett hvilken informasjon du er ute etter når det kommer til eiendom og det norske boligmarkedet - boligpriser, eiendomsoverdragelser eller nøkkelinfo om en spesifikk bolig - sjekk ut boligkartet på virdi.no.

Typiske søkeord du finner svar på hos VIRDI

På virdi.no vil du finne svar på det du lurer på om boligpriser Oslo , boligpriser 2020 , dn boligpriser , 1881 boligpriser , historiske boligpriser , boligprisutvikling , boligprisstatistikk , boligpriser historisk graf