Nullstill filtre
Alle
1+
2+
3+
4+
5+

Boligpriser

Er du nysgjerrig på boligpriser i ditt nærområde? VIRDI hjelper deg å få tilgang til et utvalg informasjon om det norske boligmarkedet. Sjekk ut boligkartet vårt i dag.

Kartfunksjoner - slik bruker du boligkartet

Søk på adressen til boligen du ønsker informasjon om
Filtrer utvalget av boliger du ser i boligkartet
Favoriser boliger du er interessert i å følge
Vis boliger nær deg (husk å tillate posisjonering)

Boligstatuser - dette er ikonene i boligkartet

Kommer for salg
Til salgs
Nylig solgt
Off market
Om de fire forskjellige boligtypene og boligens livssyklus

I VIRDIs boligkart får du informasjon om blant annet boligpriser og salgshistorikk. Denne dataen er en fordel å ha tilgang til, da det gjøre det enklere for deg å anslå hva en leilighet eller et hus vil selges for. Boligpriser er forskjellige for ulike områder i Norge, og det å se hva boliger i et spesifikt område har gått for, er av stor verdi.

VIRDI - ditt digitale eiendomsverktøy

I februar 2020 lanserte vi VIRDI, et digitalt verktøy der du som privatperson får tilgang til den samme data og informasjon som boligmarkedets proffe aktører har. Med slike aktører menes takstmenn, eiendomsmeglere og banker. VIRDI er en gratis tjeneste som dekker alle Norges privateide boliger.

Vi var et lite team som startet med boligpriser og boligdata. Jobben, som vi gjorde for flere profesjonelle aktører, gikk ut på automatisk verdiestimering samt å gjøre dette enklere. Det var slik ideen om VIRDI ble til. Hvorfor vet vi privatpersoner så lite om boligmarkedet i forhold til hva banker, eiendomsmeglere og investorer vet, når bolig tross alt er en av livets største investeringer? Noen tjener penger på at boligpriser og annen informasjon er skjult for offentligheten.

Vi fant ut at denne negative og urettferdige faktoren ved boligmarkedet måtte gjøres noe med - VIRDI ble en måte å rette opp skjevheten mellom de store aktørene og “mannen i gata.”

Dekket et behov

VIRDI ble først lansert som et BETA-produkt. Vi fant raskt ut, etter å ha sett responsen fra markedet, at VIRDI dekket et viktig behov for veldig mange. I februar 2020 lanserte vi verktøyet offisielt, og innen august samme år hadde 700.000 unike brukere vært innom siden.

VIRDI-teamet er svært stolte av dette ferdige produktet, og motivert til å utvikle det videre slik at alle våre brukere får den beste opplevelsen de kan få. Vi fortsetter mot vårt mål om å kjempe for privatpersoners rettigheter når det kommer til boligmarkedet og eiendom i Norge, dette gjør vi med en god kombinasjon av kompetanse, erfaring og kreativitet.

Finn eiendommen som gir deg mest VIRDI

Om du ønsker informasjon, veiledning og hjelp til å ta smarte eiendomsvalg er VIRDI verktøyet for deg - uansett om valget gjelder kjøp eller salg av bolig. Informasjon er makt, og vi i VIRDI ønsker at du som privatperson skal ha like mye makt på boligmarkedet som det profesjonelle aktører har.

Lurer du på hvordan VIRDI virker, eller har du andre spørsmål eller tilbakemeldinger? Ta kontakt med oss, vi er alltid interessert i å snakke med våre brukere. Uansett hvilken informasjon du er ute etter når det kommer til eiendom og det norske boligmarkedet - boligpriser, eiendomsoverdragelse eller nøkkelinfo om en spesifikk bolig - sjekk ut boligkartet på virdi.no.