Med Byggstart finner du sertifiserte bedrifter for ditt prosjekt. Kvalitetskontroller og nulltoleranse for svart arbeid.

Byggstart er en utvalgt VIRDI-partner

Byggstart er VIRDI sin utvalgte partner for personlig hjelp til større bygg- og oppussingsprosjekter. Kun relevante, kvalitetssikrede entreprenører.

Hvem er Byggstart?

Byggstart er en anbudstjeneste for store bygg- og oppussingsprosjekter.

Byggstart matcher deg med 3 kvalitetssikrede entreprenører som passer for ditt prosjekt, med gode referanser, relevante godkjenninger og solid økonomi.

Om tjenesten Byggstart leverer

For oss i VIRDI er det viktig at du som bruker får den beste oppfølgingen for deg og din bolig. Innen store bygg- og oppussingsprosjekter er Byggstart en partner vi vet gjør nettopp dette.

  • Kun kvalitetssikrede byggefirmaer
  • Sammenlign 3 ulike tilbud
  • Personlig oppfølging av ditt prosjekt
  • Nulltoleranse for svart arbeid

Tilbakemeldinger om Byggstart

“Vi brukte Byggstart til å finne en leverandør til en stor totalrenovering av en enebolig i fjor. Byggstart hjalp oss finne en meget bra leverandør som leverte over forventning. Når vi nå skulle bygge et nytt bad var det naturlig å bruke Byggstart igjen, vi er svært godt fornøyde med Byggstart!”

Jørgen

“Anbefaler Byggstart til alle som skal starte oppussing/byggearbeider”

Torkel

Med Byggstart finner du sertifiserte bedrifter for ditt bad. Kvalitetskontroller og nulltoleranse for svart arbeid.

Finn en sertifisert entreprenør for din baderomsoppussing med Byggstart.

Byggstart kvalitetssikring

For din trygghet stiller Byggstart strenge krav til sine samarbeidsbedrifter. Byggstart kontrollerer at bedriftene har solid økonomi og relevante godkjenninger, og sjekker referanser og vurderinger løpende.

Løpende sjekk av referanser og tilbakemeldinger

For din trygghet sjekker Byggstart referanser og evalueringer av bedriftene løpende. Kun bedrifter som får gode tilbakemeldinger over tid får være en del av tjenesten.

Soliditeten i bedriftens økonomi sjekkes via Bisnode CreditPro

Kun entreprenører med kredittrating B eller bedre fra Bisnode CreditPro får tilgang til nye prosjekter via Byggstart. For mer informasjon om Bisnodes system for kredittrating, kan du lese mer om deres AAA-ratingsystem

Oversikt over relevante godkjenninger

Byggstart har oversikt over hvilke relevante godkjenninger entreprenørene innehar, inkludert sentral godkjenning fra Direktoratet for byggkvalitet, Våtromsgodkjenning fra Fagrådet for våtrom, mesterbrev fra Mesterbrevnemnda og DSB-godkjenning fra Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap.

Byggstart

Velg kategori under og få 3 pristilbud: Trygt, enkelt og uforpliktende

Bygge hus
Tilbygg/påbygg
Renovering
Oppussing
Tak/fasade
Loft/kjeller
Grunnarbeid
Annet