Eiendom

Skal du kjøpe eller selge eiendom? På virdi.no får du
unik tilgang til like mye informasjon om markedet
som det profesjonelle aktører har

Finn eiendommen som gir deg mest VIRDI

Tilgang på mer informasjon

Med VIRDI har du nå tilgang på informasjon om ulike eiendommer rundt om i landet. Du får rett og slett en generell forståelse av boligmarkedet og større innblikk i salg av eiendom.

Noe av det du kan se hos VIRDI er:
  • Eiendomstype
  • Kvadratmeter
  • Antall soverom
  • Salgshistorikk
  • Detaljer om boligen
  • Pris
  • Felleskostnader

Pris og salgshistorikk

Når du har tilgang til oppdaterte boligpriser, er det lettere å anslå hva en leilighet vil gå for da du kan se hva naboleiligheten gikk for. Du kan også se hva eiendommen har gått for ved tidligere anledninger i boligens historiske eiendomsoverdragelser.

Detaljer om boligen

På siden vår finner du en enkel oversikt over detaljer om eiendommen, som antall kvadratmeter, hvilken etasje leiligheten ligger i eller hvor mange etasjer boligen har. Du kan se antall soverom og bad, samt om eiendommen er utstyrt med heis, ildsted, parkering og balkong/terrasse. Du vil også kunne se om boligen har kveldssol eller morgensol.

Nysgjerrig på naboene?

Ønsker du å vite mer om boligene rundt? Hos oss får du også en oversikt over eiendommene i nabolaget. Her kan du se både priser og fasiliteter på solgte boliger mm.

Kontakt oss i dag

Har du spørsmål om hvordan VIRDI fungerer, eller har du andre henvendelser? Ta kontakt med oss i dag, så hjelper vi deg så godt vi kan.

All eiendom på ett sted

VIRDI er av folket, for folket. Med VIRDI får du all den informasjonen, hjelp og veiledningen du trenger for å ta smarte eiendomsvalg - enten du skal kjøpe eller selge eiendom.

Finn eiendom i kartet som gir deg mest VIRDI