Eiendomsoverdragelser

Få oversikt over hvilke boliger som har skiftet eiere -
med VIRDI kan du holde deg oppdatert når det
kommer til eiendomsoverdragelser og mye mer.

Er du en av mange som er nysgjerrig på eiendomsmarkedet? Kanskje du skal kjøpe og selge, prøve å komme deg inn på boligmarkedet for først gang, eller bare har en genuin interesse for norsk eiendom. Uansett grunn så er VIRDI verktøyet for deg som synes eiendom er gøy, og som søker informasjon om boliger i Norge.

Hva er VIRDI?

VIRDI er et digitalt verktøy for privatpersoner som ønsker større tilgang til informasjon som tidligere kun har vært tilgjengelig for boligbransjens profesjonelle aktører. Verktøyet gir deg det innsynet som banker, eiendomsmeglere og takstmenn før har vært alene om å ha, og jevner dermed ut maktbalansen på eiendomsmarkedet.

I dag samarbeider VIRDI-teamet med ledende norske aktører innenfor design og innovasjon, forretnings- og softwareutvikling, samt eiendomseksperter for å skape et mer transparent og mindre risikofylt boligmarked for “mannen i gata.”

VIRDI startet som en BETA-tjeneste, men ble, etter gode tilbakemeldinger fra markedet, offisielt lansert i starten av 2020. Verktøyet er resultatet av et samarbeid mellom erfarne bransjepersoner med lidenskap for boligmarkedet, som ønsket å gjøre skillet mellom privatpersoner og store aktører på markedet mindre.

Hvorfor bry seg om eiendomsoverdragelser?

Med eiendomsoverdragelser menes overføringen av en eiendom via en kjøpsavtale eller gavebrev. At du har tilgang til informasjon om eiendomsoverdragelser på VIRDIs boligkart, vil si at du kan se når diverse boliger har blitt kjøpt og solgt eller arvet, og hva den ble solgt for.

Denne informasjonen er en fordel om du skal kjøpe eller selge bolig i nærheten, blant annet for å se på potensiell verdistigning i området, og for å få en bedre forståelse for taksten av en bolig du kanskje vurderer å kjøpe.

Informasjon er lik makt - er du godt informert om markedet generelt og området du skal selge eller kjøpe eiendom i, vil du ha bedre kontroll og føle deg mer likestilt med de proffe i bransjen.

VIRDI boligkart gir deg bedre oversikt

Sjekk ut boligkartet til VIRDI i dag for å få bedre oversikt over boligmarkedet. La VIRDI være ditt go-to verktøy når du trenger informasjon om boligpriser, boliger til salgs og mye mer.

Finn boligen i kartet som gir deg mest VIRDI