Eiendomspriser

Se alle eiendomspriser gratis i Boligkartet.
VIRDIfull informasjon for deg som er nysgjerrig
på eiendomspriser i Oslo og i ditt nabolag.

Klikk deg inn på Boligkartet til VIRDI neste gang du leter etter data om det norske boligmarkedet. Dette digitale verktøyet gir deg nå den samme informasjonen om markedet som bransjens store aktører alltid har hatt tilgang til - eiendomspriser, eiendomsoverdragelser, nøkkelinformasjon om spesifikke boliger og mye mer.

VIRDIfull informasjon til folket

Det digitale verktøyet VIRDI ble til under arbeidet vi - et lite, men svært kompetent team - gjorde med boligdata og automatisk verdiestimering.

Teamet ble i utgangspunktet satt sammen av forskjellige profesjonelle aktører i eiendomsbransjen, men det gikk ikke lang tid før vi oppdaget hvor stor skjevhet det var på tilgangen til informasjon for aktører og privatpersoner. Vi satte oss et mål om å kjempe for privatpersoners rett på informasjon om en av livets største investeringer.

Informer deg selv

På virdi.no finner du informasjon om fast eiendom i Norge, blant annet eiendomspriser, nylig solgte boliger, boliger som kommer for salg og diverse annen data som tidligere har vært skjult for privatpersoner.

Om du allerede er på boligmarkedet, eller skal prøve å komme deg inn - sørg for at du er godt nok orientert om markedet og området du skal kjøpe eller selge bolig i. I Boligkartet til VIRDI finner du informasjon som gir deg bedre kontroll og oversikt. Her kan du også legge inn info om din egen bolig for å hjelpe andre privatpersoner å orientere seg, eller få interessenter tidlig om du vurderer å selge.

Med tilgang til informasjon om oppdaterte eiendomspriser har du en bedre mulighet til å anslå hva andre leiligheter eller hus i samme område vil koste, ved å se hva boliger tidligere har blitt solgt for.

Ta kontakt med oss dersom du har noen spørsmål eller andre henvendelser. Vi er alltid glad for tilbakemeldinger slik at vi kan gjøre din brukeropplevelse bedre.