Kommer for salg

Med vanlig boligannonsering annonseres en bolig kun
i en kort periode. VIRDI Kommer for salg gir derimot
interessenter mulighet til å finne drømmeboligen i god
tid før den skal annonseres.

Finn boligen som gir deg mest VIRDI

Se boliger før de kommer for salg

Jo tidligere boligeier forteller at en bolig snart skal selges jo bedre! Det gir interessenter nødvendig tid til å planlegge, og øker sannsynligheten for at boligeier får flere interessenter. Med vanlig boligannonsering annonserer meglere typisk boligen aktivt i kun én uke før visning. Én uke er veldig kort tid for å finne den rette kjøperen som har alt klart for å kaste seg med på visninger og budrunde...

Ved å markere at boligen snart kommer for salg på virdi.no blir den synlig i Boligkartet for alle VIRDI-brukere frem til boligeier skal selge. Dermed får både interessenter og boligeier betydelig økt sjansen sin for å få mest mulig VIRDI ut av bolighandelen.

Slik markerer man boligen sin som kommer for salg

1. Registrer boligen din

Det er gratis å registrere boligen sin som Min Bolig på virdi.no og tar kun noen få sekunder. Det er valgfritt å markere at du vurderer å selge.

2. Vi synliggjør boligen din i Boligkartet

VIRDI viser boligen din i Boligkartet og varsler interessenter om at boligen snart skal selges - slik at de kan vente med å kjøpe til den rette boligen kommer. Når kjøperne vet at din bolig kommer for salg har de tid og mulighet til å gjøre nødvendige forberedelser.

3. Du får statistikk

Vi gir deg VIRDIfull statistikk slik at du kan følge med på hvor mange som er interessert i din bolig, og muliggjør kommunikasjon mellom eier og interessenter - om man selv ønsker det.

Hva er VIRDI?

VIRDI er et digitalt verktøy som gir privatpersoner tilgang til samme informasjon om boligmarkedet som profesjonelle aktører i bransjen har. Dataen på VIRDI er den samme som banker, eiendomsmeglere og takstmenn bruker, noe som gjør forskjellen mellom deg og dem mindre.

Verktøyet ble til etter at det som i dag er VIRDI-teamet ble satt sammen for å bidra i utviklingen av en ny funksjonalitet for automatisk verdiestimering av boliger. Dette prosjektet ble satt i gang av flere profesjonelle aktører i eiendomsbransjen, som skulle ta i bruk det vi kom frem til.

Etter å ha sett hvor stor skjevhet det var mellom hva slags informasjon profesjonelle aktørene og forbrukere hadde tilgang til, begynte arbeidet med å utvikle VIRDI.

VIRDI-teamet består i dag av flere erfarne bransjefolk med lidenskap for faget og for landets digitale boligmarked. Vi er også heldige som samarbeider med noen av landets beste designere, innovatører, samt software- og forretningsutviklere.

Se alle privateide boliger

VIRDI sine nettsider finner du informasjon om privatboliger i hele landet. Søk på en adresse i vårt boligkart og få opp relevant data tilknyttet boligen. Du kan også legge til mer informasjon om din bolig og markere den som “kommer for salg”, slik at de som er på boligjakt får den opp på sitt kart. Dette gjelder uansett type bolig.

Informasjonen du har tilgang til er blant annet eiendomsoverdragelser, nøkkelfakta om boligen som antall soverom og bad, etasjer, kvadratmeter, diverse fasiliteter og månedlige kostnader tilknyttet boligen. I tillegg får du opp lignende boliger i området som er til salgs eller nylig solgt.

Du får også tilgang til VIRDIestimatet, som er VIRDIs egenutviklede boligprisestimat. Denne genereres automatisk og estimerer boligers markedsverdi ut i fra blant annet offentlige registre og brukergenerert data. Boligens egenskaper og salg av andre boliger blir sammen vurdert for å komme frem til en verdi, akkurat slik som en fagperson ville gjort.

Se hvilke boliger som kommer for salg de neste ukene og månedene

Er du på boligjakt i Norge eller har bestemt deg for å selge? Se eiendommer som snart skal selges i vårt boligkart, så har du bedre oversikt over markedet.

Med VIRDI kommer for salg kan du som kjøper enklere finne den boligen som gir deg mest VIRDI, og du som selger har høyere sjanse for å selge til høyest mulig VIRDI.

Vis flere boliger som kommer for salg