Kommer for salg

Med vanlig boligannonsering annonseres boligen din
kun en kort periode. VIRDI derimot, lar deg samle
interessenter i ukene og månedene før du skal selge.

Selg til høyest mulig VIRDI

Selg til høyest mulig VIRDI

Jo tidligere du begynner å samle interessenter jo bedre! Med vanlig boligannonsering annonserer meglere typisk boligen din aktivt i kun én uke før visning. Én uke er veldig kort tid for å finne den rette kjøperen...

Ved å markere at boligen din snart kommer for salg på virdi.no matcher vi boligen din med over 100.000 kjøpere hver måned frem til du skal selge. Slik kan du samle interessenter i ukene og månedene før du skal selge, og med det betydelig øke sjansen for å selge din bolig for høyest mulig VIRDI.

Slik fungerer det

1. Registrer boligen din

Det er gratis å registrere boligen sin som kommer for salg på virdi.no og tar kun 20 sekunder. Det er valgfritt å legge inn beskrivelse og bilder.

2. Vi matcher boligen din med kjøpere

VIRDI varsler kjøpere om at du snart skal selge slik at de venter med å kjøpe. Når kjøperne vet at din bolig kommer for salg har de tid og mulighet til å gjøre nødvendige forberedelser.

3. Du får statistikk

Vi gir deg VIRDIfull statistikk slik at du kan følge med på hvor mange som er interessert i din bolig.

Hva er VIRDI?

VIRDI er et digitalt verktøy som gir privatpersoner tilgang til samme informasjon om boligmarkedet som profesjonelle aktører i bransjen har. Dataen på VIRDI er den samme som banker, eiendomsmeglere og takstmenn bruker, noe som gjør forskjellen mellom deg og dem mindre.

Verktøyet ble til etter at det som i dag er VIRDI-teamet ble satt sammen for å bidra i utviklingen av en ny funksjonalitet for automatisk verdiestimering av boliger. Dette prosjektet ble satt i gang av flere profesjonelle aktører i eiendomsbransjen, som skulle ta i bruk det vi kom frem til.

Etter å ha sett hvor stor skjevhet det var mellom hva slags informasjon profesjonelle aktørene og forbrukere hadde tilgang til, begynte arbeidet med å utvikle VIRDI.

VIRDI-teamet består i dag av flere erfarne bransjefolk med lidenskap for faget og for landets digitale boligmarked. Vi er også heldige som samarbeider med noen av landets beste designere, innovatører, samt software- og forretningsutviklere.

Se boliger før de kommer for salg

VIRDI sine nettsider finner du diverse informasjon om boliger i hele landet. Søk på en adresse i vårt boligkart og få opp relevant data tilknyttet boligen. Du kan også legge til mer informasjon om din bolig og markere den som “kommer for salg”, slik at de som er på boligjakt får den opp på sine kart. Dette gjelder uansett type bolig.

Informasjonen du har tilgang til er blant annet salgshistorikk, nøkkelfakta om boligen som antall soverom og bad, etasjer, kvadratmeter, diverse fasiliteter og månedlige kostnader tilknyttet boligen. I tillegg får du opp lignende boliger i området som er til salgs eller nylig solgt.

Du får også tilgang til VIRDIestimatet, som er VIRDIs egenutviklede boligprisestimat. Denne genereres automatisk og estimerer boligers markedsverdi ut i fra blant annet offentlige registre og brukergenerert data. Boligens egenskaper og salg av andre boliger blir sammen vurdert for å komme frem til en verdi, akkurat slik som en fagperson ville gjort.

Se hvilke boliger som kommer for salg de neste ukene og månedene

Er du på boligjakt i Norge eller har bestemt deg for å selge? Se boliger som kommer for salg i vårt boligkart, så har du bedre oversikt over markedet.

Med VIRDI kommer for salg kan du som kjøper enklere finne den boligen som gir deg mest VIRDI, og du som selger har høyere sjanse for å selge til høyest mulig VIRDI.

Vis flere boliger som kommer for salg