Livvin

Er du interessert i norsk eiendom og boligmarked og
leter etter en substitutt for den nedlagte tjenesten Livvin?
VIRDI finner du informasjon om privatboliger før de
offisielt ligger ute på markedet.

Var du en hyppig bruker av tjenesten Livvin og ønsker å fortsette å holde deg oppdatert på hvilke boliger som kommer for salg i det norske boligmarkedet, er VIRDI et perfekt verktøy for deg. Det digitale verktøyet har siden lanseringen våren 2020 vært en stor suksess med mer enn 800 000 unike besøkende de første fire månedene.

Digitale boligverktøy

Etter hvert som teknologien utvikler seg, får vi flere og flere digitale løsninger som skal gjøre livene våre lettere. Dette gjelder også boligbransjen. Vi har lenge hatt annonseplattformer som finn.no og hybel.no, der folk kjøper og selger boliger eller leier leiligheter.

Det vi har manglet er blant annet et verktøy som kan gi oss forbrukere mye av den samme informasjonen som den eiendomsmeglere, banker og andre profesjonelle boligaktører sitter på.

Livvin

Livvin ble lansert i 2016 av Karsten Refsdal, som en digital tjeneste der du kunne legge ut din bolig før du selger den - for eksempel om du vurderer å selge boligen din, eller vet at du kommer til å selge i nær fremtid.

På denne måten kan de som er på boligjakt enklere følge med på hva som kommer for salg i sine drømmenabolag, og selgeren fikk mulighet til å øke interessen for sin bolig. Med Livvin fikk du rett og slett muligheten til å signalisere til markedet at du ønsker å selge eller kjøpe en bolig, uten å bruke en megler.

Livvin ble lagt ned våren 2020, kort tid etter at nettsiden virdi.no ble lansert. VIRDI mener det tilbudet Livvin representerte er et viktig tilskudd for forbrukere i boligmarket, og derfor lanserte vi muligheten til å legge ut din bolig i VIRDI Boligkart. Her har VIRDI brukt de beste prinsippene fra Livvin, videreutviklet og komplettert med nye, viktige elementer, og med det lagd et forbrukerprodukt som tilbyr deg den samme tjenesten der fremtidige kjøpere og selgere kan legge ut og finne boliger før de offisielt ligger ute på markedet.

Dette er VIRDI

Etter å ha blitt satt sammen som et team av flere store aktører på boligmarkedet, for å jobbe med automatiseringen av verdiestimeringen av bolig, kom ideen til VIRDI. Vi, som nå er VIRDIteamet, bet oss merke i hvor mye informasjon som ikke er tilgjengelig for “mannen i gata”, men som eiendomsmeglere, banker og investorer har tilgang til. Noen tjener penger på å holde denne informasjonen skjult. Et slikt urettferdig marked ønsket ikke vi å ha.

VIRDI ble først lansert som et beta-produkt før det ble lansert offisielt i mars 2020, med svært god respons fra forbrukere. Allerede i august 2020 hadde siden hatt 800 000 unike brukere. I dag fortsetter vi å utvikle produktet for å kontinuerlig være det beste digitale verktøyet på boligmarkedet.

Ved hjelp av noen av landets beste innovatører, designere, forretning- og softwareutviklere, jobber vi motivert for å jevne ut ujevnhetene når det kommer til informasjonstilgangen om bolig og eiendom i Norge.

Finn VIRDIfull informasjon

VIRDI tilbyr deg flere ulike funksjoner og et bredt utvalg av informasjon.

  • Du finner enkelt nøkkelinformasjon om privatboliger i Boligkartet. Søk opp en adresse og klikk deg inn på boligen for å lese informasjon om antall soverom, etasjer og kvadratmeter, kostnader på boligen og diverse andre fasiliteter.
  • På VIRDI finner du også informasjon om eiendomsoverdragelser - boliger som har blitt solgt, kjøpt og arvet og for hvor mye. Dette er en fordel for dere som ønsker å få en bedre forståelse for verdistigningen i et område, eller om taksten på en bolig.
  • Som med Livvin kan du med VIRDI få oversikt over boliger som ikke er lagt ut for salg enda, men som kommer for salg innen kort tid. Du kan også gå inn og markere at din egen bolig snart skal selges for å skape interesse rundt boligen.

Registrer Min Bolig i dag

Klikk deg inn og registrer din bolig som Min Bolig i dag for å få tilgang til spennende informasjon om din bolig og det norske boligmarkedet, som du tidligere kun fikk tilgang til via meglere, banker, takstmenn og andre store eiendomsaktører.

Med Min Bolig kan du også fylle ut informasjon om din bolig kommer for salg for å nå flere interessenter.