Se eiendom

Se eiendom og finn informasjon om privatboliger i hele
Norge på VIRDI. Hold deg informert om det norske
boligmarkedet med vårt digitale verktøy.

Finn og se eiendom som gir deg mest VIRDI

Ønsker du at du hadde like mye informasjon om boligmarkedet som det proffe aktører som takstmenn, eiendomsmeglere, investorer og banker har? Når kan du benytte deg at det digitale verktøyet VIRDI for å holde deg oppdatert.

VIRDI gir deg mer informasjon om eiendommer over hele landet.

VIRDIfull lærdom

VIRDIteamet er en liten gruppe som i utgangspunktet ble satt sammen av flere profesjonelle aktører på eiendomsmarkedet. Opprinnelig skulle vi jobbe med utviklingen av en ny funksjonalitet for automatisk verdiestimering av boliger. Under dette arbeidet la vi merke til de store ujevnhetene mellom informasjonstilgangen privatpersoner har, og den takstmenn, banker og eiendomsmeglere har.

Mer informasjon om eiendommer

VIRDI ble dermed lansert i 2020. I Boligkartet får du tilgang til VIRDIfull informasjon som salgshistorikk, boliger til salgs, boliger som kommer for salg og diverse nøkkelfakta om boliger som antall etasjer, soverom og bad, kvadratmeter, månedlige kostnader på boligen og diverse fasiliteter. Se eiendom med informasjon og siste eiendomspriser i ditt nabolag.

Noe annet du får tilgang til er VIRDIestimatet - vårt egenutviklede boligprisestimat som enkelt genereres automatisk og estimerer markedsverdien på boliger basert på blant annet brukergenerert data og offentlige registre. VIRDIestimatet er norges mest treffsikre prisestimat for markedsverdien av privatboliger.

På denne måten hjelper verktøyet å jevne ut ujevnhetene på markedet, noe VIRDIteamet brenner for og kontinuerlig jobber med. I dag består teamet av lidenskapelige bransjefolk med lang erfaring og stor interesse for et digitalt, forbrukersentrert boligmarked - blant annet noen av landets beste innenfor design, innovasjon og software- og forretningsutvikling.

Se eiendom som kommer for salg

En av de mest spennende funksjonene i VIRDI’s Boligkart er at du enkelt kan legge inn og se boliger som kommer for salg, men som enda ikke har en live boligannonse. På denne måten kan du skape interesse rundt boligen din før den faktisk legges ut for salg, eller finne boliger som interesserer deg og ha lengre tid til å forberede deg på et eventuelt boligkjøp.

En boligannonse legges vanligvis ut kun én uke før første planlagt visning. Dette er svært kort tid til å trekke til seg interessenter, og til å bestemme seg for om man liker en bolig eller ikke. Boligkartet er derfor et verktøy som er perfekt både for selger og for kjøper.

Se eiendom - priser og salgshistorikk

Om du er nysgjerrig på boligprisene i ditt nærområde kan du få tilgang til et bredt utvalg informasjon om dette og mye mer på virdi.no. Ved å se diverse boligers salgshistorikk og eiendomsoverdragelser, for eksempel, kan du få et innblikk i prisutviklingen i området, og få en bedre forståelse av verditaksten til eventuelle boliger du ser på.

Skal du kjøpe eller selge en bolig vil det lønne seg å holde seg oppdatert på boligprisene i området. Hvordan har verdistigningen vært? Er det riktig å selge/kjøpe nå eller bør du vente litt?

Se eiendom på ett sted

Klikk deg inn på VIRDI Boligkart i dag og hold deg oppdatert på det norske boligmarkedet. Se eiendom i hele landet og finn et stort utvalg informasjon om blant annet pris og boliger som kommer til salgs.

Se eiendom i kartet som gir deg mest VIRDI