Tilbud

Sikre boligen din med boligalarm

Boligalarm er et viktig forebyggende tiltak mot innbrudd.

Fortell oss litt om din bolig, så gir vi deg det beste tilbudet for dine behov.

Tjenesten er uforpliktende og gratis.

Få tilbud fra leverandører av boligalarm

Informasjon om din bolig gjør at vi kan gi deg det beste tilbudet for ditt behov.

Tjenesten er uforpliktende og gratis.

Velg Boligtype
Velg Boareal

Sammenlign tilbud på boligalarm fra flere bedrifter

Undersøkelser viser at man er rundt 30 ganger tryggere med en boligalarm enn uten. Samtidig har under 1 av 5 i Norge boligalarm. Dette er overraskende få!

En boligalarm består gjerne av både innbruddsalarm og brannalarm koblet opp mot respektive sentraler. Dette gjør at du og dine får hjelp mye raskere om ulykken skulle være ute. Ved innbrudd kan det spare deg for store emosjonelle og fysiske verdier og enormt mye forsikringsarbeid. Ved brann kan det helt enkelt spare deg for at boligen brenner til grunn før brannvesenet er varslet og i gang med slukking.

Derfor bør du ha boligalarm

En boligalarm vil gjøre at du føler deg mye tryggere i boligen og når du er borte, og trygghet er et nøkkelord her. Med innbruddsalarm kan du reise vekk uten å være bekymret for innbrudd, og med brannalarm vil eventuelle hendelser raskt og effektiv bli varslet. Direkte varsling går åpenbart mye raskere enn å vente på at eventuelle naboer skulle oppdaget noe. Dette kan, brutalt nok, bety forskjellen på å fortsatt ha en bolig å komme tilbake til og ikke.

Innbruddsalarm

Boliger med innbruddsalarm er oftere prioritert vekk av innbruddstyver da disse ofte ser etter “det letteste målet”. En innbruddsalarm fungerer i så måte preventivt og virker avskrekkende for tyvene. Det beste er om man kan unngå innbrudd helt, og ved å installere innbruddsalarm vil du minske risikoen for dette.

Men jeg har jo forsikring? Ja, men utfordringen er at en forsikring kun tar seg av de økonomiske konsekvensene. Om et innbrudd skulle skje i din bolig kan konsekvensene være mye større enn økonomiske. Du kan for eksempel miste ting som for deg er uerstattelig.

Brannalarm

Når man snakker om boligalarm burde man også vurdere brannalarm. De fleste tilbydere av boligalarm har brannalarm som en del av alarmpakken.

Brannalarm som seriekobles med røykvarslere vil raskt og effektivt varsle deg og dine om det skulle oppstå røykutvikling i boligen - uansett tid på døgnet. Ved røyk og brann er det livsviktig å bli varslet så tidlig som mulig, og det gjør en boligalarm med inkludert brannalarm.

En boligalarm som er tilknyttet et alarmselskap varsler også brannvesenet automatisk. Noe som betyr at brannvesenet har mulighet til å komme seg raskest mulig til boligen din. Dermed har du langt høyere sannsynlighet for at ikke boligen blir totalskadd og at verdifulle minner blir ødelagt.

Slik fungerer Tilbud

Hos Tilbud starter du med å fylle ut et enkelt skjema. Du sparer mye tid ved å bare måtte fylle ut informasjonen en gang, og ved at du slipper å kontakte hver eneste leverandør for forespørsler, tilbud og avtaler. I tillegg har Tilbud allerede gjort jobben for deg med å finne verifiserte og gode tilbydere i området der du bor.

Etter at du har fylt ut skjemaet mottar du tilbud direkte fra leverandørene. På den måten får du god oversikt over hva de kan tilby, til hvilken pris. Dette kan du videre bruke til å sammenligne priser og velge det beste alternativet for deg.

Tilbud er selvfølgelig gratis og uten forpliktelse for deg - i tillegg til at du sparer tid og penger. Hvis du ikke er fornøyd med tilbudene du har mottatt, takker du bare nei. Med andre ord har du ingenting å tape på å hente inn tilbud via Tilbud.

Få billigere forsikring med FG godkjent boligalarm

For å få rabatterte forsikringer er det et krav at din boligalarm er FG godkjent, altså at alarmsystemet er godkjent av FG Skadeteknikk (Forsikringsselskapenes Godkjennelsesnevnd).

FG godkjenning er et kvalitetsstempel som sier noe om hvor god din boligalarm er. I og med at en boligalarm bidrar til at risikoen for innbrudd og omfattende boligbrann er mindre, vil dette sees på som et positivt tiltak hos forsikringsselskapet. Positive tiltak premieres som oftest med prisavslag på dine forsikringer.

Noen velger boligalarm som ikke er FG godkjent. Dette gjøres som oftest fordi man ønsker å gå for en billigere alarm. Merk at uten godkjent boligalarm får du heller ikke rabatt på forsikringene dine, så rent økonomisk er det lurt å se på et større bilde enn kun prisen på alarmavtalen. Litt dyrere boligalarm men med rabatt på forsikring kan fort bli billigere totalt sett enn å velge en billigere boligalarm med dårligere kvalitet.

Pris på boligalarm

Som oftest opererer alarmselskapene med forskjellige priser og tilbud. Det som påvirker prisen på boligalarm mest er hvilken alarmpakke du trenger. De fleste tilbydere av boligalarm har mange løsninger og muligheter som du kan velge mellom. Den pakken du ender opp med er ofte skreddersydd, avhengig av utformingen på din bolig og dine behov.

Dine behov

En boligalarm er ofte skreddersydd etter dine behov og din bolig. Gjør deg derfor opp en formening om:

  • • Hvilken type bolig har du (leilighet, enebolig, osv.?)
  • • Ønsker du at din boligalarm også skal inkludere hytte eller feriebolig?
  • • Har du husdyr som gjør at en boligalarm vil kunne utløses mens dyret er hjemme alene i boligen?
  • • Har du behov for at din boligalarm er et såkalt smart system, hvor du f.eks. kan kontrollere systemet fra en app på telefonen?
  • • Vil ditt forsikringsselskap premiere at du installerer boligalarm med billigere forsikringer? Eventuelt hvilke krav har forsikringsselskapet til et godkjent alarmsystem?
  • • Hvilke komponenter/tilleggsprodukter er viktige for deg å ha inkludert i din boligalarm? F.eks. panikkalarm, sensorer for vindu/dør/annet, varmedetektor, fuktdetektor, kamera osv

Vilkår vs pris

I tillegg til å vurdere pris er det viktig å undersøke vilkårene i avtalen. Med dette menes at du burde være inneforstått med hva som er inkludert i den avtalen du har mottatt. Inneholder den noe du ikke har behov for som kan fjernes? Hva koster det å legge til eventuelle ekstra tjenester? Slik tar du ansvar for at din boligalarm representerer akkurat den tjenesten som er rett for deg og ditt behov.

Tilbud leveres av:

© 2021 VIRDI AS (Org.nr: 999 070 167)