Tilbud

Dette er Tilbud

Tjenesten Tilbud hjelper deg som forbruker å finne den beste leverandøren med det rette boligproduktet for dine behov til konkurransedyktige priser.

Med Tilbud mottar forbrukere tilbud fra forskjellige boligaktører

Kundeløfte

Vi jobber med å lage markedets beste tilbudstjeneste for alt innen bolig. Vårt mål er at du skal få tilgang på relevante tilbud fra gode, verifiserte bedrifter som du selv ikke ville kunnet fremforhandle bedre - slik at du kan spare både tid og penger.

Tilbud er en forbrukertjeneste. I dette legger vi at du som forbruker er viktigst. Dette skal alltid reflekteres i tjenestene vi tilbyr, og hvilke partnere vi samarbeider med.

Det du som kunde kan forvente når du bruker Tilbud er tilbud av høy kvalitet til en god og konkurransedyktig pris, levert av verifiserte tilbydere av høy kvalitet.

Slik fungerer det

Felles for alle tjenestene du finner på Tilbud er at du lar gode, verifiserte selskaper komme til deg med sine beste tilbud. Dette betyr at du slipper å lete frem og verifisere disse selv. Det eneste du behøver å gjøre for å motta tilbud er å fylle ut et enkelt skjema tilknyttet det produktet eller tjenesten du ønsker. Etter at du har fylt ut skjemaet mottar du tilbud fra trygge og relevante leverandører i området der du bor direkte. På den måten får du god oversikt over tilbydere og prisnivå. Dette kan du videre bruke til å sammenligne priser og velge det beste alternativet for deg.

Alle tjenestene du finner på Anbud er helt gratis og uforpliktende. Om du ikke er fornøyd med noen av tilbudene, står du fritt til å takke nei.

Med Tilbud sparer du både tid og penger.

Hvem står bak tjenesten?

Tilbud er et samarbeid mellom boligtjenestene Byggebolig, Boligmappa, Boligkanalen og VIRDI. Tjenesten driftes av det norske selskapet VIRDI AS (org.nr. 999 070 167).

Selskapene har lang erfaring med utvikling av forbrukerrettede boligtjenester, og har samlet over 800.000 aktive, unike brukerer per måned. Dette gjør at vi har opparbeidet oss lederposisjoner innenfor en rekke tjenesteområder, samtidig som at vi har veiledet og hjulpet hundretusenvis med boligrelaterte spørsmål og gjøremål. Det er med denne tyngden og erfaringen i bakhånd vi bygger og tilbyr tjenesten Tilbud, med formål å fremforhandle gode, relevante boligtilbud til forbrukere levert av verifiserte, dyktige produkt- og tjenestetilbydere. Hovedmålet er at du skal kunne få gode avtaler til en bedre pris.

Har du spørsmål eller kommentarer om tjenesten eller oss er det bare å ta kontakt på e-post.

Vil du lese mer om selskapene bak Tilbud finner du mer informasjon på våre hjemmesider.

Personvern

Informasjonen du fyller inn vil kun sendes til relevante leverandører som vil gi deg et tilbud. Vi vil aldri bruke din personlige informasjon til noe annet enn å gi deg markedets beste tilbud, innenfor de produktene og tjenestene du selv spesifiserer.

Du vil motta tilbud fra relevante leverandører direkte til den kontaktinformasjonen du selv spesifiserer. Det eneste du mottar fra Tilbud er en bekreftelse via e-post i etterkant av at du har sendt inn et skjema. Du kan lese mer om hvordan vi håndterer personvern her.

For leverandører

Tilbyr og leverer du en boligrelatert tjeneste eller produkt og vil nå ut til flere potensielle kunder? Med Tilbud kan du la oss å finne relevante og gode kunder, slik at du kan bruke mer tid på det du gjør best.

Les om hvordan Tilbud kan sette deg i kontakt med nye kunder her.

Tilbud leveres av:

© 2021 VIRDI AS (Org.nr: 999 070 167)