Tilbud

Fjern ubudne gjester med skadedyrkontroll

Mus i veggene? Sølvkre på badet? Maur i kriker og kroker? La en ekspert på skadedyrkontroll hjelpe deg med å bekjempe problemet.

Fortell oss litt om ditt behov, så hjelper vi deg med å finne det beste tilbudet.

Tjenesten er uforpliktende og gratis.

Få tilbud fra leverandører av skadedyrkontroll

Informasjon om din bolig gjør at vi kan gi deg det beste tilbudet for ditt behov.

Tjenesten er uforpliktende og gratis.

Velg Boligtype
Velg Boareal

Sammenlign tilbud på skadedyrkontroll fra flere bedrifter

Dessverre er skadedyr et utbredt problem som rammer mange, og kan være en svært ubehagelig opplevelse. Skadedyr kan komme og gå, og i de tilfellene er det mye som kan løses med mindre tiltak. Men noen ganger kan skadedyr også bli et vedvarende problem som krever en større jobb for å bekjempe de ubudne gjestene. Er det for eksempel spor etter biller som mesker seg med parketten, maurtuer i taket, eller kakerlakker som piler i alle retninger når man slår på lyset om morgenen? Da er det på tide å kontakte ekspertene. Det finnes en rekke skadedyrfirmaer, og for å finne riktig aktør kan det være fornuftig å forsøke og kartlegge hvilke skadedyr som utgjør problemet.

  • • Hva slags dyr/insekt er det? Flyr det, kryper, biter eller gnager det?
  • • Hva angriper skadedyret? Trevirke, tekstiler, mennesker, eller mat?

Ved å ha svarene på disse spørsmålene klart, vil det være lettere for skadedyrfirmaet å hjelpe deg - og da også mer effektivt og billigere.

Skadedyr som kan gjøre skade på bolig, mennesker eller matvarer

Selv om de aller fleste skadedyr er harmløse, kan enkelte typer overføre smittsomme sykdommer til mennesker. Noen kan også være blodsugende, mens andre kan gjøre skade på boligens treverk. Enkelte skadedyr livnærer seg dessuten av tørre matvarer som mel, krydder og dyrefôr, og bør bekjempes.

Både pattedyr og insekter kommer inn under kategorien skadedyr som kan forårsake store skader på boligen, og i de fleste tilfellene dreier det seg om mus, rotter, stokkmaur, husbukk og stripet borebille.

Stokkmaur kan gnage på boligens konstruksjon, men lever ikke av treverk. Det gjør imidlertid både husbukk og stripet borebille, og disse krever tiltak for å bli kvitt. Kakerlakker, mus og rotter utgjør en helserisiko for mennesker, da de kan være bærere av smittsomme sykdommer. I tillegg kan både rotter og mus gnage på elektriske ledninger, noe som i verste fall kan føre til kortslutning og brann. Oppdager du mus eller rotter i eller utenfor boligen din, bør du iverksette tiltak.

En annen type skadedyr som krever tiltak, er veggdyr. Disse finnes som regel på soverom og kommer frem på natten for å suge blod hos mennesker. Enkelte får kløende stikk og bitemerker på kroppen av veggedyr, noe som kan være svært plagsomt. I tillegg er det en psykisk påkjenning å vite at du deler seng med disse små krypene.

Harmløse skadedyr

Selv om skjeggkre og sølvkre tilhører kategorien skadedyr, er de relativt harmløse. De gjør verken skade på mennesker eller bolig, men kan likevel være vanskelig å bli kvitt, og i en del tilfeller også redusere markedsprisen på boligen din.

Andre skadedyr som er uskyldig, og ikke krever tiltak er følgende:

  • • Hussiriss
  • • Markakerlakker
  • • Tusenbein
  • • Saksedyr
  • • Sukkermaur
  • • Skolopendere
  • • Munkelus (skrukketroll, kaffedyr)
  • • Muggbille

Får du besøk av disse insektene hjemme kan du ta det helt med ro. Dersom du skulle få store mengder av et harmløst skadedyr, kan det likevel være såpass utrivelig at du ønsker å bekjempe dem og få hjelp av eksperter.

Slik fungerer Tilbud

Hos Tilbud starter du med å fylle ut et enkelt skjema. Du sparer mye tid ved å bare måtte fylle ut informasjonen en gang, og at du slipper å kontakte hver eneste leverandør for forespørsler, tilbud og avtaler. I tillegg har Tilbud allerede gjort jobben for deg med å finne verifiserte og gode tilbydere i området der du bor.

Etter at du har fylt ut skjemaet mottar du tilbud direkte fra leverandørene. På den måten får du god oversikt over hva de kan tilby, til hvilken pris. Dette kan du videre bruke til å sammenligne priser og velge det beste alternativet for deg.

Tilbud er selvfølgelig gratis og uten forpliktelse for deg - i tillegg til at du sparer tid og penger. Hvis du ikke er fornøyd med tilbudene du har mottatt, takker du bare nei. Med andre ord har du ingenting å tape på å hente inn tilbud via Tilbud.

Er du forsikret mot skadedyr?

Det kan være lurt å sjekke med ditt forsikringsselskap om din hus- eller innboforsikring dekker kostnader på bygning og/eller til bekjempelse av skadedyr. Her er det store variasjoner i markedet.

Noen forsikringsselskaper dekker for eksempel kun utgifter til bekjempelse av veggdyr, mens andre også dekker flere andre typer skadedyr - deriblant skjeggkre, kakerlakker, rotter og mus. Når det gjelder skadedyr som ødelegger bygningsmassen, vil det være aktuelt å sjekke husforsikringen. De øvrige skadedyrene omfattes av innboforsikringen.

Tilbud leveres av:

© 2021 VIRDI AS (Org.nr: 999 070 167)