Solgte boliger

Få kontroll over solgte boliger i ditt nærområde i
VIRDIs Boligkart.

I kartet får du også VIRDIfull informasjon om boliger i hele
landet, enten de kommer for salg, er til salgs eller off market.

Skal du selge eller kjøpe bolig, eller er du bare nysgjerrig på boligmarkedet? På VIRDI.no får du oversikt over solgte boliger i hele landet. Finn boliger i ditt nærområde som har blitt solgt nylig i vårt boligkart, og se hva de ble solgt for. Du kan også se boliger til salgs, som kommer for salg og prisene på boliger generelt.

Om VIRDI

Med det digitale verktøyet VIRDI får du enkelt tilgang til relevant data og informasjon om boligmarkedet, på lik linje med profesjonelle aktører som takstmenn, eiendomsmeglere og banker. Tjenesten dekker privateide boliger over hele landet og du betaler ingenting for å bruke den.

På oppdrag fra flere store profesjonelle aktører i eiendomsbransjen, ble det satt sammen et team av erfarne og lidenskapelige fagfolk for å utvikle ny funksjonalitet for automatisk verdiestimering av boliger. Det var under denne prosessen vi oppdaget hvor store skjevhetene på informasjontilgangen mellom privatperson og profesjonelle aktører var.

Retter opp i skjevhetene på boligmarkedet

For å rette opp i denne skjevheten skapte vi VIRDI - verktøyet som gjør deg mer selvstendig når det kommer til boligmarkedet, og som skal gi deg mer kontroll over noen av livets viktigste investeringer.

Etter å ha prøvd ut VIRDI som en Beta-tjeneste i 2019, fikk vi svært god respons fra norske forbrukere som gjorde at vi lanserte verktøyet i sin helhet i februar 2020. I dag har vi allerede et høyt antall brukere. Les mer om VIRDI

Få oversikt med vårt boligkart

Med boligkartet til VIRDI kan du søke på adresser til privatboliger i hele landet, og få opp diverse nøkkelinformasjon om boligene. Du kan også sortere søkene dine slik at du får opp boliger som enten er til salgs, nylig solgt eller kommer for salg.

Blant informasjonen du får tilgang på er antall bad og soverom, etasjer, størrelse i kvadratmeter, om den har fasiliteter som balkong, peis, heis osv, salgshistorikk og månedlige kostnader på boligen.

Med VIRDIestimatet får du også informasjon om prisantydningen på boligene, og prisutviklingen på lignende boliger i området. Dette er svært praktisk både for deg som skal selge og kjøpe.

VIRDIfull informasjon for deg

Sjekk ut VIRDI og vårt boligkart for å få tilgang til den samme informasjonen om boligmarkedet som profesjonelle aktører har, inkl. boliger som kommer for salg, er til salgs, nylig solgte boliger med mer.

Finn boligen i kartet som gir deg mest VIRDI